Search Engine

MIFTAR REXHEPI - Nebet ne Malsin e Sharrit

MIFTAR REXHEPI - Nebet ne Malsin e SharritMIFTAR REXHEPI - Nebet ne Malsin e Sharrit

Video Informations

Title :MIFTAR REXHEPI - Nebet ne Malsin e Sharrit
Duration : 5m 49s
Uploader : Lodrat
Added On: : 28 September, 2020
Views : 2938 times
Likes : 30
Dislikes: : 3
Source : YouTube


Descriptions

Për Dasma e Ahengje kontaktoni në Nr: +38970440275 Ustah Mekush Emini ose Ustah Miftar Rexhepi (TARI) +38970537380 Usta Miftar Rexhepi siç njihet edhe me emrin TARI një talent i rajonit te Tetovës me përvojë pune dhe në çdo dasëm që ka marrur pjes ka qen i mirpritur për sjelljen e tij dhe argëtimin që ka bër. Grupit i bashkangjitet edhe i njohuri Mekush Emini me djemt e tij Kaderi dhe Sami ku argetojn me LODRAT pa u lodhur fare për të bër atmosferën më të shkëlqyer. https://www.facebook.com/1tari1

Related Videos